Peugeot e-Partner

100% elektrisch rijden

De Peugeot e-Partner biedt een ongeëvenaard niveau van comfort en gemakt. Omdat elke ondernemer zijn eigen specifieke wensen heeft, biedt het gamma van de Peugeot Partner een ruime keuze aan uitvoeringen. De 100% elektrische e-Partner biedt u tal van voordelen, zoals een actieradius tot 275 km (WLTP-cyclus*), soepel en schokvrij rijden, een onmiddellijk beschikbaar koppel, een geruisloze motor, geen CO2-uitstoot en geen dure benzinekosten. Ontdek de e-Partner!

*Het WLTP (Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedure)-protocol geeft gebruikers een nauwkeuriger en realistischer beeld van de actieradius onder normale gebruiksomstandigheden

* Prijzen op basis van een contract van 60 maanden, huidige actierente en inclusief 20% aanbetaling, gedeeltelijke restantbetaling en afleverkosten.

Financial Lease

Nú vanaf 5,9% rente

Profiteer van onze scherpe rente

Bij Peugeot Financial Lease bent u verzekerd van een zeer aantrekkelijk leasetarief. Zo kunt u tot en met 30 september 2022 profiteren van de volgende actierentes op personen- en bedrijfsauto's:

Personenauto's

  • 5,9% rente op alle brandstof en elektrische modellen* met een looptijd van 12, 24, 36, 48 of 60 maanden

*Op de Peugeot 308 en 3008 profiteert u van 4,9% rente bij een looptijd van 12, 24, 36, 48 of 60 maanden.

Bedrijfsauto's
  • 5.9% rente op brandstof modellen met een looptijd van 12, 24, 36, 48 en 60 maanden

Kies uw favoriete model, vraag een offerte aan of bestel direct online!

Veelgestelde vragen

Een greep uit de meest gestelde vragen over elektrisch rijden in uw nieuwe Peugeot.

De actieradius van elektrische auto's van Peugeot bedraagt 340 kilometer, op basis van een gecombineerd verbruik zowel binnen als buiten de bebouwde kom. Gedurende 160.000 km wordt een laadcapaciteit van ten minste 70% gegarandeerd, en het verlies van capaciteit in de loop van de tijd is slechts gering.

De laadtijd van uw elektrische auto is afhankelijk van hoe leeg de accu is en hoe snel uw auto kan opladen. Het opladen bij een openbare oplaadpaal duurt gemiddeld 4 tot 8 uur. Het opladen hangt af van verschillende factoren. Denk daarbij aan het verschil in laadvermogen per laadpaal en het formaat van uw batterij. Met een snellaadstation is uw batterij al tot maximaal 80% opgeladen in een half uur.

Om echt voordelig te rijden raden wij aan om een laadpaal thuis te installeren. Het is voor u als particulier toegestaan om een laadpaal te installeren op uw eigen terrein. Heeft u geen ruimte voor een laadpaal? Dan vraagt u via de gemeente een vergunning aan om een laadpaal bij de dichtstbijzijnde parkeerplaats te plaatsen. U kunt bijvoorbeeld uw e-208 veilig sneller opladen met behulp van de door ons aangeboden wallbox: met een wallbox van 7,4 kW is uw auto in 7,5 uur volledig opgeladen. Wij kunnen u een voor uw woning geschikte oplossing aanbieden. Bij een snellaadstation kunt u de batterij zelfs voor 80% opladen binnen slechts 30 minuten.

Free2Move Services is de ideale app om uw reizen met een 100% elektrische of plug-in hybride auto eenvoudiger te maken. Vind de compatibele en beschikbare laadpunten en bereken de beste route inclusief laadpunten voor lange trajecten. Free2Move Services biedt u via een laadpas én een app toegang tot het grootste Europese netwerk van openbare laadpunten.