Bestel uw auto online

Kies uw auto

Offerte of aanvraag

Beoordeling aanvraag

Uw contract

Thuis of op werk geleverd

 • Kies uw auto
  Stel uw favoriete Peugeot eenvoudig samen: kies uw uitvoering, motor, kleur en extra opties. Ook kiest u voor hoeveel maanden u het contract afsluit. Snel rijden? Bekijk dan onze voorraad personen- en bedrijfsauto's!
 • Offerte of aanvraag
  Als u de auto naar wens heeft samengesteld, kiest u voor een directe aanvraag of offerte per mail. Dit is geheel vrijblijvend! Voor beide keuzes hebben we uw persoonlijke- en bedrijfsgegevens nodig. We zijn voorzichtig met de gegevens die we van u krijgen. Het gaat tenslotte om uw privacy. Daarom geven we uw gegevens alleen aan andere partijen als dat nodig én toegestaan is.

  Na het doen van een aanvraag neemt de dealer contact met u op om alle details te bespreken en uw aanvraag in te dienen bij Peugeot Financial Lease.
 • Beoordeling aanvraag
  Peugeot Financial Lease beoordeelt of het aangaan van een Financial Lease contract een verstandige keuze is.
 • Uw contract
  Is uw aanvraag geaccepteerd, dan ontvangt u een mail met hierin uw contract. U kunt dit contract ondertekenen en aan ons retourneren. Hierna heeft u nog 14 dagen bedenktijd.
 • Thuis of op werk geleverd
  Tot slot ontvangen u en de dealer een definitieve bevestiging. Hiermee bestelt de dealer de auto, of levert deze uit voorraad. De auto wordt klaargemaakt voor aflevering. De dealer neemt contact met u op om de levering (aan huis of op het werk) in te plannen.